Hur du kopplar av idéer för att få ut det mesta av din fritid

how-to-relax-idéer-hängmatta-trädgård-sol hur man slappna av
Hur man slappna av - de bästa idéerna att använda din fritid | Välbefinnande | 1/16


Är du bland de människor som ligger i sina sängar, tänker på alla saker och uppgifter de måste göra nästa dag? Kontrollera du ditt mail innan du lämnar din säng? Och kanske är ditt ämne av samtal alltid detsamma - du är väldigt upptagen. Innan du somnar, tänker du fortfarande på alla uppgifter du behöver göra nästa dag? Övertid och bra arbetsetik är coola, men vi behöver alla en paus. Därför ska vi ge dig några bra idéer för att utnyttja din fritid. Hur man slappna av - fortsätt läsa och låt oss inspirera dig!

1. Hur man slappnar av - Gläd dig över eldens värme

hur idéer varva ner brand camp-trädgårdsväxter och bänkar
Hur man slappna av - de bästa idéerna att använda din fritid | Välbefinnande | 2/16

Om de saker vi nämnde ovan är en del av ditt dagliga liv rekommenderar vi följande: ta en paus, slappna av och försök att sakta ner din dagliga takt. Läs noggrant de avslappningsidéer som vi har valt för dig och vi är säkra på att du hittar minst en som passar dig. Försök att ge dig åtminstone en helg och hitta på terrassen eller i trädgården en plats där du kan andas frisk luft.

2. Hur man slappnar av - ligga i en hängmatta

hur idéer varva ner hängmatta trädgården dinette-träd
Hur man slappna av - de bästa idéerna att använda din fritid | Välbefinnande | 3/16

Hängmattor och trädgårdsgungor är en bra idé att koppla av! Så slösa inte tid och köp en av dessa praktiska tillbehör! Utomhusrelä är det bästa sättet att slappna av! Tillbringa en lugn eftermiddag under den varma solen, med en bok i handen, tänka lugnt om livet och njut av en uppfriskande drink! Var bara försiktig så att du inte faller av din hängmatta!

Hur man slappna av - undvik TV och dator!

Idé-Relax-Sign-Mobiles-förbjudna-Palm-Beach hur man slappna av
Hur man slappna av - de bästa idéerna att använda din fritid | Välbefinnande | 4/16


Ta en paus från skärmarna och försök att spendera hela dagen bort från digital teknik. Koppla också ur din mobiltelefon. För att underlätta denna process berätta för dina vänner och kollegor att du behöver en dag utan e-post, meddelanden och sociala nätverk. Först kommer det vara svårt att undkomma dina vanor, men med tiden kommer du att känna dig mycket bättre och bestämd genom att hitta den positiva effekten av denna idé.

Skriva bokstäver är ett mycket användbart sätt att slappna av

how-to-relax-idéer-bord-skrivande-lampa-växt-grön hur man slappnar av
Hur man slappna av - de bästa idéerna att använda din fritid | Välbefinnande | 5/16

Sponsrade länkar

När var sista gången du skrev ett brev - ett brev skrivet för hand? För många, särskilt för den yngre generationen, är handstil en ganska ovanlig och till och med konstig uppgift. Det är synd att skriva ett brev kan vara ett av de mest avslappnande och roliga sätten för hjärnan. Prova det och sedan kan du fortsätta med följande idéer.

Ta ett bad - idealisk idé för avslappning i kroppen

hur idéer varva ner bad väsentliga-oljor-växter grön
Hur man slappna av - de bästa idéerna att använda din fritid | Välbefinnande | 6/16


För att förverkliga denna idé behöver du bara ett badkar och en eftermiddag. Fyll badkaret med varmt vatten och tillsätt några droppar av din eteriska olja. Resultatet är garanterat!

Ta en tupplur för att verkligen slappna av

hur idéer varva ner bädd kuddar-blommor-bilder
Hur man slappna av - de bästa idéerna att använda din fritid | Välbefinnande | 7/16


Ta en god måltid och ta en tupplur. I många länder är detta helt normalt, eftersom vi är väl förberedda för produktivt arbete på eftermiddagen.

Njut av längre timmars sömn

Hur koppla idéer sovrum sovrum dörr glidande trädgård
Hur man slappna av - de bästa idéerna att använda din fritid | Välbefinnande | 8/16

Detta är ett av de exempel som du hittar mycket trevligt. Att komma upp tidigt är inte dåligt, är det? Men om du vaknar varje morgon vid ljudet av ditt larm, kanske du drömmer om några morgnar utan väckarklocka! Inaktivera larmet. Kanske finns det någon som gillar att överraska dig med en frukost i sängen? Om du är ensam, förbered dig själv en utsökt frukost och gå tillbaka till sängen! En gång från tid till annan har du råd med lyxen att stanna i sängen några timmar.

Idéer för avkoppling - spendera några timmar i trädgården

how-to-relax-idéer-orange-bänk-sol hur man slappna av
Hur man slappna av - de bästa idéerna att använda din fritid | Välbefinnande | 9/16

Kontakt med naturen är väldigt viktigt, så njut av de höga temperaturerna. Om du spenderar din arbetsvecka bakom ett skrivbord, kommer en promenad i trädgården att vara ett bra sätt att bryta monotonen i ditt vardag. Om du inte är bland de glada ägarna till en vacker trädgård, är en promenad i parken det perfekta alternativet. Spendera timmar hemma medan solen förför oss, är inte det perfekta sättet att spendera vår fritid. Vandringar, sport och utomhus spel med barn - vad är bättre? Organisera en picknick med din familj och vänner. Gör en bukett vilda blommor. Ta bilder av djuren. Dessa är bara en liten del av de outtömliga idéerna att dra nytta av din fritid!

Meditation hjälper dig att slappna av

hur idéer slappna hörn-lounge terrass markis
Hur man slappna av - de bästa idéerna att använda din fritid | Välbefinnande | 10/16

Utomhusmeditation - i trädgården eller på terrassen - är mycket användbar och hjälper dig att slappna av! Det är ett steg framåt! Om du tycker att den här idén inte erbjuder tillräckligt med aktiviteter, prova yoga eller tai chi.

Koppla av i utomhus!

how-to-relax-idéer-veranda-soffa-kuddar hur man slappnar av
Hur man slappna av - de bästa idéerna att använda din fritid | Välbefinnande | 11/16

Gröna växter, blommor, dofter och färger skapar en perfekt miljö för din utomhusmeditation! En annan fantastisk idé att koppla av är trädgårdsarbete! Det är sant att det ibland är svårt, men resultatet är värt det!

Organisera en utomhusfest för dina vänner

how-to-relax-idéer-lunch-garden-friends-plants hur man slappna av
Hur man slappna av - de bästa idéerna att använda din fritid | Välbefinnande | 12/16

Kände du att du inte hade ledig tid för dina vänner? Så, du behöver avslappningsidéer som involverar dina vänner! Ta upp telefonen och bjud in dem till lunch. En flaska vin och långa samtal - vad bättre!

Njut av en utomhuskväll runt lägerelden

how-to-relax-idéer-eld-camp-garden-romantisk hur man slappna av
Hur man slappna av - de bästa idéerna att använda din fritid | Välbefinnande | 13/16

Hur man slappnar av? Sitter runt lägereldet och tittar på flammans dans är verkligen avslappnande! Du behöver inte mycket utrymme i trädgården eftersom marknaden erbjuder brandfat vars storlek är idealisk för alla trädgårdar! Det viktiga är att skapa en atmosfär av avslappning. Tillbringa din fritid med dina vänner och familj, sitta runt elden, med leenden på deras ansikten!

Koppla av med en film på eftermiddagen

how-to-relax-idéer-soffa-tv-wire-lounge-white hur man slappna av
Hur man slappna av - de bästa idéerna att använda din fritid | Välbefinnande | 14/16

Titta på en film och spendera lördag som ligger på soffan, är ett alternativ till promenader i parken, när det är kallt. Naturligtvis är sätten att övervinna stress och slappna av beroende av personliga preferenser och behovet av dekomprimering. För vissa, representerar dessa metoder meditation och långa promenader i parken medan för andra - en eftermiddag på soffan blir den perfekta avslappningen i kropp och hjärna.

how-to-relax-idéer-terrass-matsal-pergola-medelhavet hur man slappna av
Hur man slappna av - de bästa idéerna att använda din fritid | Välbefinnande | 15/16

Hur hittar du våra avslappningsidéer? Om du behöver en paus, vad kommer den idé du vill börja med?

how-to-relax-idéer-swing-garden-tissue-nap hur man slappnar av
Hur man slappna av - de bästa idéerna att använda din fritid | Välbefinnande | 16/16

Add Your Comment

8 + 2 =