Billiga landskapsarkitektur och trädgårdsdekoration

idéer planerings-utanför-dekoration-garden-not-dear
Landskapsarkitektur och trädgårdsdekoration | Utvändig design | 1/25


Bli inspirerad av dessa förslag till utomhus landskapsarkitektur enkelt, snabbt och billigt. Dessa idéer för trädgård och uteplats design är verkligen praktiska och kräver inte mycket ansträngning eller pengar.

Utomhus landskapsarkitektur och dekoration av terrassen

utvecklings utomhus-dekor-idéer-garden-not-dear
Landskapsarkitektur och trädgårdsdekoration | Utvändig design | 2/25

Ibland har de enklaste sakerna och banans föremål en stor och oerhörd dekorativ potential! Trädgårdsbänkar gjorda av betongblock och träpallar, konserverade blomkrukor, ljuskrukor - fantasin vet helt enkelt inga gränser!

Tänk på din exteriördesign och anpassa din inredning!

utvecklings utanför vattnas Deco
Landskapsarkitektur och trädgårdsdekoration | Utvändig design | 3/25

Många sätt att ompröva din utomhusdesign. Det enklaste sättet är att uppdatera din inredning samtidigt som du uppmärksammar de element som sannolikt kommer att ge en friskhet till den etablerade atmosfären. Om du inte har tid att göra dekorationsbutikerna, leta efter inspiration från dina gamla möbler eller trädgårdsredskap. Detta är fallet för denna vattenburk som är utsmyckad med gyllene ornamentiska motiv. En vacker idé att kopiera för att anpassa trädgården.

DIY idéer om utomhus landskapsarkitektur, bli inspirerad!

utvecklings utanför-diy idéer
Landskapsarkitektur och trädgårdsdekoration | Utvändig design | 4/25


Sortera igenom dina trädgårdsredskap för att hitta en plastbassäng. Om du inte har en, kan du använda en färgburk eller annan lättanvänd behållare. Sedan måla dem i en pepfärg och fixa dem på en trädstam. Du kommer bli förvånad över det slutliga resultatet! Som en rolig karaktär kommer din skål att ge glädje och gott humör till hans entourage.

Vrid korgarna till dekorativa planteringar!

utvecklings-externa-färg-idéer krukor
Landskapsarkitektur och trädgårdsdekoration | Utvändig design | 5/25

Sponsrade länkar

Dessa vävda korgar är utsmyckade med olika färger för att ge en kryddig känsla till utomhusområdet. Spridas här och där, de förvandlas till välkomnande planterare. Beroende på platsens konfiguration placeras de direkt på marken eller utrustade med ett särskilt stöd. Om rymden tillåter kan vi också sprida lite överallt dekorativa stenar, grus, handgjorda figurer, skulpturer och etc.

Dessa dekorativa stenar ser ut som nyckelpigor

planering-utanför-valsar Prydnadspigor
Landskapsarkitektur och trädgårdsdekoration | Utvändig design | 6/25


Dekorativa stenar i trädgården, i blomkrukorna, på terrassen och även runt poolen. Det är uppriktigt att ändra ett litet register med en deco, som är mycket roligare. Det betyder inte att du måste skilja från dina dekorativa stenar. Tvärtom, använd deras yta för att uttrycka din konstnärliga talang. Förvandla dem till nyckelpigor, möss, grodor eller något annat djur av ditt val.

Den yttre designen är lika estetisk som inredningen

utvecklings utomhus-dekor-idéer-bike
Landskapsarkitektur och trädgårdsdekoration | Utvändig design | 7/25


Utomhus landskapsarkitektur är inte något som ska tas lätt. Skapandet av ett deco värd namnet är ännu mindre så. Tveka inte att multiplicera dekorativa tillbehör och element som kan försköna utomhusutrymmet. Vintage, mysig eller modern, välj en inredning som bäst återspeglar dina estetiska uppfattningar. Den dekorativa cykeln inbjuder sig i stor pomp till den romantiska trädgården. Den förför sig genom sin lurviga chic sida och dess så poetiska utseende, att vi vill placera den i hjärtat av en blomsterbädd eller i närheten av ett viloplats.

Varför inte skapa en mini trädgård?

utvecklings utomhus-mini-trädgård idéer
Landskapsarkitektur och trädgårdsdekoration | Utvändig design | 8/25

Varför inte perfekta landskapsarkitekturen med en liten krukväxt eller en älvsträdgård? Har du någonsin tänkt på den typen av saker? Mini Garden är verkligen ett alternativ till den klassiska prydnadsgarden. För dem som inte har plats att skapa en riktig trädgård, är detta alternativ självklart! Lätt att röra, kan minigarden äga rum i trädgården, men också på balkongen eller terrassen. Således kan vi enkelt ändra utseendet på vår utomhusdekoration. Hur man gör det? För en säker bucolic effekt kan du lägga till dekorativa element, vitkalkade möbler och till och med en mini vatten fontän. Genom att ta bort flertalet av dessa dekorativa föremål har vår miniträdgård ett resolut modernt utseende.

Inspirerande terrass, dekorerad med flera föremål för återhämtning

Patio möbler Fathead bowling dekoration-disk vikt hantel
Landskapsarkitektur och trädgårdsdekoration | Utvändig design | 9/25

Kombinationen av nya material och föremål, som finns på loppmarknaden, kan vara mycket användbar för att plantera din trädgård. Välj ett visst område i trädgården för att använda som terrass. På bilden kan du se ett exempel på hur man kan designa en terrass med vanliga och enkla föremål.

Original och billigt landskapsarkitektur: täcker golvet

inredning trädgård uteplats-bra-market mark dekoration-disk vikt hantel
Landskapsarkitektur och trädgårdsdekoration | Utvändig design | 10/25

En av de viktigaste elementen iutomhus landskapsarkitektur är golvbeläggningen. Vårt exempel ovan visar ett golv täckt med naturstensklattar och grus. Den ursprungliga tanken är att använda hantelviktskivor som kan köpas billigt från en garageförsäljning.

Adirondack stolar och idéer om billigt dekoration av trädgårdsterrassen

utvecklings utanför-budget-vänliga Adirondack stolar, utemöbler,
Landskapsarkitektur och trädgårdsdekoration | Utvändig design | 11/25

Du kan använda som dekoration olika föremål som stenar eller skal eller andra souvenirer, som du till exempel har tagit från en avlägsen resa. Gamla träkartonger och galvaniserade stålkrukor kan enkelt omvandlas till planteringar och blomkrukor för att skapa ett konstnärligt och unikt utseende. För sittgrupp kan du använda Adirondack stolar för att slutföra denna design.

Bowling boll dekoration

dekoration billigt dekoration-överraskande boll-bowling
Landskapsarkitektur och trädgårdsdekoration | Utvändig design | 12/25

Gillar du bowling? Bowlingbollen kan därför vara huvudfokus i din trädgård. Det är en idé, utöver konventionella uppfattningar, som kommer att förbli etsad i dina gästers sinne. Placeras mellan två krukor av blommor, kommer de att ge en antydan av färg och därigenom aktivera uppställningen.

En öppen utomhus spis för att bygga sig

inredning trädgård-not-kära-hem-utomhus öppen center betong
Landskapsarkitektur och trädgårdsdekoration | Utvändig design | 13/25

Bli inspirerad av den här ursprungliga ideen om en öppen spis byggd med några ringar av ett betongrör, var 5 cm tjockt. På det här sättet har du en modern öppen spis, helt tillverkad av återvunnet material. Du kan måla den i mörka färger eftersom det kommer att mörkas ändå på grund av röken.

Billiga utomhus kök

Planering utomhus-kök-no-pris-matariaux-återhämtning-super
Landskapsarkitektur och trädgårdsdekoration | Utvändig design | 14/25

Att bygga utomhuskök är oftast en tidskrävande utmaning som kräver en stor budget. Det här är en prisvärd lösning: använd gammalt bergmaterial och köp en billig butiksdekoration. På bilden kan du titta på ett utomhuskök (inklusive träbänkskivor och betongbotten, förvaringsutrymme, grill, paraply, barstolar och dekoration) som kostar lite över 500 euro.

Använd återvinningsmaterial

billiga utemöbler plan-arbete-trä-bas-tegel-betong-pall-bar
Landskapsarkitektur och trädgårdsdekoration | Utvändig design | 15/25

Använd återvinningsmaterial förutomhus landskapsarkitektur från trädgården. På så sätt kommer konstruktionen inte bara att bli billig men också miljövänlig. Du kan undersöka närbilden av utetänkta bänkskivor med återvunnet träbänk och skräddarsydda betongblock.

Rymd och fantasi utan gränser

trädgård inredning-dinette-dekoration retande gul-gräsmatta
Landskapsarkitektur och trädgårdsdekoration | Utvändig design | 16/25

Ljust färgade vattenburkar och grön gräsmatta ger terrassen sin egen dynamik och kopplar den visuellt till trädgården. Hitta bara dem en lämplig plats och du är klar. Vad kan vara enklare än att placera en vattendrag bredvid matbordet, var man ska göra en vacker blommig komposition som punkteras av några vattenburkar med toniska färger.

Utomhusutrymme med flera funktioner

exteriördesign kök-billiga-pall-bar-rosor
Landskapsarkitektur och trädgårdsdekoration | Utvändig design | 17/25

En av fördelarna med dessa idéer är deras multifunktionalitet. Utekök eller terrass kan användas inte bara som matplats men också som hobby och rekreationsområde. Om du gillar att läsa, öva yoga eller bara tinka utomhus, blir trädgården din favoritplats.

Mycket stil, liten kostnad

billiga utemöbler lätt-inte-japanska-terrass-stolar-Adirondack
Landskapsarkitektur och trädgårdsdekoration | Utvändig design | 18/25

Förvara terrassen på ett sådant sätt att det är elegant och verkar dyrt. Du kan uppnå det med lite pengar. Material som grus, slaggbetong och behandlat trä är billiga och kan användas som bas för golv eller möbler.

En gångväg i japanska steg

billiga utomhus landskapsarkitektur walkway-garden-no-japanese
Landskapsarkitektur och trädgårdsdekoration | Utvändig design | 19/25

En bra idéutomhus landskapsarkitektur är att skapa en unik trädgårdsväg, lagra platta och runda betongstenar i gruset. En sådan gränd är relativt lätt att underhålla och har ett modernt och intressant utseende.

En billig sittgrupp

billiga utemöbler enkla soffbetong-kuddar
Landskapsarkitektur och trädgårdsdekoration | Utvändig design | 20/25

Du kan bygga dig själv en soffa eller en bänk som är mycket elegant och trendig. Du behöver några betongblock, en träpanel och saker för klädsel och kuddar.

Lätt underhåll

lätt utomhus landskapsplanering lätt planering-saftiga växter
Landskapsarkitektur och trädgårdsdekoration | Utvändig design | 21/25

För att underlätta detutomhus landskapsarkitektur, Det skulle vara bättre om växterna i trädgården var obehagliga. Om du gör en bra plan, kommer det att underlätta underhållet mycket. Suckulenta växter, t.ex. i fotot, behöver inte vattnas en gång i månaden.

Omgivning i färg

exteriör design dekoration-genial-lyktor-pärlor-rockery
Landskapsarkitektur och trädgårdsdekoration | Utvändig design | 22/25

För att skapa bra humör, använd mångfärgade dekorativa element. Köp eller gör lykta dekorerade med fröpärlor och lagra dem på varje steg av trappan till exempel. Detta kommer att skapa en välkomnande och charmig atmosfär på kvällen.

Snabbt montera matsalen

bra marknad utomhus design-paviljong-trädgård-metall-möbler-trä
Landskapsarkitektur och trädgårdsdekoration | Utvändig design | 23/25

Hörnet på bilden lagrades om några timmar och är inte alls dyrt. Det är ett matsal omgivet av en metallflagga. Kiosken är utrustad med en baldakin av väderbeständigt material som skyddar solen från heta dagar.

Snygg bordet snyggt

inredning trädgårdsdekoration-bra-market-flower-pot-blue
Landskapsarkitektur och trädgårdsdekoration | Utvändig design | 24/25

Om du har en snäv budget, välj inte för imponerande strukturer, men fokusera på inredning och dekoration som element iutomhus landskapsarkitektur. Till exempel betonar blommorna i blått på bilden ovan bordet och gifter sig med vaserna och resten av dekorationen.

Belysning är viktigt

exteriör belysning trädgård-ljus-stjärn-moravian-elegant
Landskapsarkitektur och trädgårdsdekoration | Utvändig design | 25/25

När det gällerutomhus landskapsarkitektur Modern belysning är ett viktigt element. Utomhusbelysningen är oumbärlig, eftersom bilden i form av en mycket elegant moravisk stjärna skapar en magisk atmosfär.

Add Your Comment

19 − = 13