Kvinders geometriske tatovering – dekodning af de mest almindelige og originale motiver

tattoo-geometrisk-pyramide-omvendt idé-tatovering-moment
Kvinders geometriske tatovering - dekodning af de mest populære og originale designs | Tatoveringer | 1/14


Et sandt socialt fænomen er tatoveringer i øjeblikket på alle kroppe. De mønstre, der skal tatoveres, er opnåelige i alle stilarter, størrelser og teknikker, og derfor udvikler blækningen konstant. Udover at være stolt sported på huden, er tatoveringen normalt fyldt med noget symbolik. Så uanset det blanke mønster og uanset dets format har tatoveringen en historie, der gør det muligt for den enkelte at markere sin krop med et mønster og grave en følelse i hans sind. Så hvis du er et af de mennesker, for hvem det er vigtigt at være tatoveret med et motiv eller en besked med en stærk symbolik, hvorfor ikke vælge den geometrisk tatovering ?

Geometrisk tatovering betyder

tattoo-geometrisk-ræv-grafik-akvarel
Kvinders geometriske tatovering - dekodning af de mest populære og originale designs | Tatoveringer | 2/14

I øjeblikket er den geometriske tatovering meget trendy. Lille og diskret eller imponerende, den er placeret på nogen del af kroppen. En ting er sikker - uanset dens størrelse og uanset dens placering på kroppen, lover den geometriske tatovering uovertruffen minimalistisk æstetik. Det er måske den smukke modstand mellem perfektion af linjer og uregelmæssigheden af ​​den menneskelige krop, der giver geometriske tatoveringer en luft så original og iøjnefaldende.

tattoo-geometrisk-vores-overarm
Kvinders geometriske tatovering - dekodning af de mest populære og originale designs | Tatoveringer | 3/14

Enkel eller kompleks, en streng symmetri, sammenvævede symboler, mandalas - hvis denne serie frister dig, er geometriske tatoveringer perfekte til dig! Ja, som du sikkert har lagt mærke til, er geometri blevet mere og mere populær i verden med blæktegninger. Og det er ikke uden grund. Bortset fra deres ubestrideligt originale visuelle indvirkning, er geometriske figurer højt værdsat som ladede symboler af en vis effekt. Dette ligger i deres evne til at betegne og handle. Den geometriske tatovering kan derfor have indirekte indflydelse på individet og hans trosbekendelse.

Pink kvinders tatovering - symbolsk, stilarter og tendenser for nysgerrige og lidenskabelige

Feather tattoo - mening, fortolkninger og tegninger i 40 billeder

Diskret håndled tatovering perfekt til at blive skjult eller vises glat

tattoo-geometrisk-kvinde trekanter overlejret underarm
Kvinders geometriske tatovering - dekodning af de mest populære og originale designs | Tatoveringer | 4/14


At være tatoveret er en kraftfuld handling, der tales veltalende om individets karakter og betydning. Derfor er det valgte motiv og dets magt ikke undervurderet. Geometriske figurer, der vedtages som symbolske tatoveringsmotiver, er højt værdsat for deres magt til at formidle mening og værdier, og endda at udøve en vis indflydelse. Den geometriske tatovering er derfor belastet med en stærk symbolik med en hel filosofi, der ikke kan forstås, hvis man først ikke lærer at kende sproget i sine tegn.

Tatoveringer geometriske figurer - klare at afkode dem

geometrisk tattoo-og-glem-1270x1536
Kvinders geometriske tatovering - dekodning af de mest populære og originale designs | Tatoveringer | 5/14

Sponsorerede links

Bortset fra at udtrykke en vis opstand fra oprør blandt teenagere, har vidnesbyrd om at have en tatovering i uudslettelig blæk velsignet over for behovet for, at personen indgraverer en milepæl i sit liv på kroppen som et ritual af passere. Det er derfor symbolikken på den geometriske tatovering, der er særlig hensigtsmæssig til at udtrykke dette behov for at gå fra et stadium til det næste, mens du graver sine følelser på kroppen såvel som i ånden.

tattoo-geometrisk-delta-revers line-vandret-jord-symbol
Kvinders geometriske tatovering - dekodning af de mest populære og originale designs | Tatoveringer | 6/14


Symboler har mange betydninger. De er undertiden endog imod. Dette skyldes, at i forskellige kulturer ændrer symbolet mening. Desuden er symbolets betydning aldrig uafhængig af de symboler, der omgiver det.

tattoo-geometrisk cirkel-tom
Kvinders geometriske tatovering - dekodning af de mest populære og originale designs | Tatoveringer | 7/14


Tattoo cirkel: Den geometriske cirkel tatovering er knyttet til himlen og hellig. Et motiv, der legemliggør enhed, uendelighed, perfektion og evighed, er cirklen overbelastet med symbolik, hvilket gør det til et meget interessant og attraktivt valg. Desuden bruges cirklen ofte til at udpege den guddommelige Gud.

tattoo-geometrisk-rektangel-sort-ankel
Kvinders geometriske tatovering - dekodning af de mest populære og originale designs | Tatoveringer | 8/14

Firkantet tatovering / rektangel: Som regel tatoveres en firkant for at repræsentere skabelsens væsentlighed, imperfektionen og modsætningenes modstand.

Rhombus mønster: Diamanten udgør livet, såvel som passage og udveksling. Selvom det virker ustabilt, ser diamanten ud som en afbalanceret figur, der belyser harmoni med høj kvalitet. Denne symbolik af figuren må måske være indbyrdes gennemsigtighed af de to trekanter, der komponerer den. I nogle kulturer repræsenterer diamanten kvinden og inspirerer frugtbarheden.

tattoo-geometrisk-kvinde-sort-tomme trekanter håndled-underarm
Kvinders geometriske tatovering - dekodning af de mest populære og originale designs | Tatoveringer | 9/14

Triangle tatovering: En anden figur, der er overbelastet med symbolik! Trianglen repræsenterer enhed par excellence og den hellige treenighed. Det symboliserer kropps-sjæl-ånden triader; mand-kvinde-barn; begynder-middle-ende. Som helhed symboliserer trekanten et bestemt naturligt element - ild, vand, luft eller jord. Men det er dets layout samt tilføjelsen af ​​en vandret linje, som bestemmer betydningen af ​​figuren. Trianglen peger opad symboliserer ild og den ene peger ned - repræsenterer vandet. En vandret linje over trekanten peger op eller ned, og denne symboliserer allerede luften og jorden.

tattoo-geometrisk-trekanter-køje teknisk-fill-pointillisme
Kvinders geometriske tatovering - dekodning af de mest populære og originale designs | Tatoveringer | 10/14

Den geometriske tatovering viser sig at være meget let at personliggøre. Rette linjer, minimalistiske konstellationer, bjælker, origami dyr, tribal symboler mv. Dette er nogle af de andre ideer, der har tendens til at tørre. Og for en super original effekt, lad fyldespillet gøre hele charmen af ​​tatoveringen.

tattoo-geometrisk-kanin-origami-underarm
Kvinders geometriske tatovering - dekodning af de mest populære og originale designs | Tatoveringer | 11/14

Hvad angår trendy geometriske tatoveringer, er det umuligt at ikke nævne origami mønstre. Lille sejlbåd, konvolut eller raket origami - denne trio er for tiden udbredt inden for geometrisk tatovering. Bortset fra genstande er dyr også et meget originalt valg for dem, der ønsker at lave en geometrisk tatovering på en gang moderne, original og indlæst med en bestemt symbolik.

tattoo-kvinde-geometrisk origami kanin låret
Kvinders geometriske tatovering - dekodning af de mest populære og originale designs | Tatoveringer | 12/14

Repræsentationen af ​​alt i origami giver sig særlig godt til den geometriske stil. Det endelige resultat er derfor simpelthen originalt og unikt. Location-wise, folk der får en origami tatovering ofte vælge den øverste ryg, skulder, underarm, ben eller ankel. For at tilpasse sin origami geometriske tatovering bruger vi i stigende grad akvarelteknikken, der giver et strejf af farver og munter geometriske former. Andre foretrækker at fremhæve den grafiske side af origami mønsteret og stole på sort blæk.

tattoo-geometrisk-krage-origami-akvarel
Kvinders geometriske tatovering - dekodning af de mest populære og originale designs | Tatoveringer | 13/14

En glimrende ide om geometrisk tatovering, den grafiske mandala vinder popularitet blandt trendy symbolske motiver. I akvarel eller sort / hvid kan den geometriske mandala ændres i henhold til de tatoverede ønsker. Alle runde, spores symboler sammenvævet, trimmet blonder eller punktillisme - ideerne afvises til uendelig.

tattoo-geometrisk-origami kran Ankel
Kvinders geometriske tatovering - dekodning af de mest populære og originale designs | Tatoveringer | 14/14

Add Your Comment

+ 60 = 61