Kök med cementplattor – äktenskap av stilar, laddade med äkthet

kök med kakel-cement-blå-vit-kök-mintgrön
Kök med cementplattor - ett äktenskap av stilar, fyllda med äkthet | Kök | 1/20


Utvecklingen av cementplattor har funnits över hela världen och det är sålunda omöjligt att inte bli kär! Cementplattan - för att inte förväxlas med de traditionella plattorna, sveper djärvt på inredningen. Det är inte förvånande att cementplattan har blivit ett väsentligt inslag i designvärlden. Och föreställ dig och dekorera a kök med cementplattor är inte längre en dröm men en verklighet. Särskilt uppskattat för mångfalden av glada mönster, är dessa plattor ett mångsidigt dekorativt element som gör det möjligt att personifiera varje hörn av huset eller lägenheten.

kök med kakel cement-deco-ö-kakel cement-svart-vit
Kök med cementplattor - ett äktenskap av stilar, fyllda med äkthet | Kök | 2/20

Mönstren av cementplattor är helt enkelt överallt! Från vardagsrummet till köket, genom sovrummen och badrummet, fungerar plattorna som en riktlinje för inredningen av det trendiga interiören. Dra nytta av en riktig dekorativ kraft, de ändrar verkligen utseendet på ett rum. Förutom att klara en vägg, hjälper deras olika mönster dig att öka inredningen. Självklart uppmanar detta objekt en revolution i dekoration och vi ser och ser överallt. Och så är det bra att dekorera köket med cementplattor, även om det inte är något nytt.

kök med kakel-cement credenza original-skåp-ö-trä-sten
Kök med cementplattor - ett äktenskap av stilar, fyllda med äkthet | Kök | 3/20

För att skräddarsy ett rum kan cementplattor läggas från golv till tak. Många intressanta idéer är tillgängliga för dig för att inspirera dig att bli vanligt. Att dekorera köket med cementplattor är en bra idé att få en super original touch till rummet. Den goda nyheten är att cementplattor kommer i mönster, former och färger så varierade att möjligheterna är oändliga.

kök med kakel-cement-kakel kakel-cement-kök blågrå
Kök med cementplattor - ett äktenskap av stilar, fyllda med äkthet | Kök | 4/20


Cementplattor är ett super originalelement för att integrera i en dekorativ uppsättning. Och det är inte bara inredare som använder det för att sublimera ett rum. Fler och mer, designentusiaster vågar renoveringsprojekt och lita på cementplattor och deras dekorativa potential för att lysa upp hela.

kök med kakel-cement credenza-original-kök-blå pastell
Kök med cementplattor - ett äktenskap av stilar, fyllda med äkthet | Kök | 5/20

Sponsrade länkar

Föreställ dig ett kök med cementplattor, det erbjuder otaliga möjligheter! Oavsett om du vill renovera eller renovera rummet från början, är cementplattorna perfekta för vägg- och golvbeläggningar samt trovärdighet. Dessutom tillåter deras ursprungliga mönster att anpassa den centrala ön vilket ger den en utmärkt inredning. För att genomföra sin kreativitet kan man också skapa en arbetsplan täckt med mångfärgade cementplattor. En bra idé för de mest vågade!

kök med kakel-cement credenza-original-mönster geometriska
Kök med cementplattor - ett äktenskap av stilar, fyllda med äkthet | Kök | 6/20


För att dekorera köket med cementplattor är olika konfigurationer möjliga. De som vill ge karaktär till ett kök som inte har, kan torka cementplattorna i golv. Så praktiskt som deco, lovar detta val att ge en särskild karaktär åt hela rummet. Det är helt enkelt tidlöst, att cementplattan som ligger i golv alltid stämmer överens med tiden.

kök med kakel-cement-style-barock vit-blå-central ö-grön-blå
Kök med cementplattor - ett äktenskap av stilar, fyllda med äkthet | Kök | 7/20


Cementplattor är i fokus i moderna interiörer. Dessa kakel lovar en trendig inredning som inte kommer att gå ut ur stilen. Det breda utbudet av former och färger gör det möjligt för boende att föreställa sig en personlig inredning, i linje med resten av interiören. Vi kan därför få cementplattor reviderade men ändå framkalla charmen hos gamla plattor.

kök med kakel cement-deco-pan-vägg modernt kök
Kök med cementplattor - ett äktenskap av stilar, fyllda med äkthet | Kök | 8/20

Som tidigare nämnts är färgpaletten ganska rik. Cementplattor är utsmyckade med vintage, minimalistiska eller eklektiska spiralkombinationer. Geometriska eller organiska mönster ger ett visuellt utseende som ändras beroende på betraktningsvinkeln. De olika format som finns tillgängliga erbjuder en smart lösning för att dekorera olika delar av golvet samtidigt som du skapar en super dekorativ och original optisk effekt.

Köks plattor med cement definiera-ö-central
Kök med cementplattor - ett äktenskap av stilar, fyllda med äkthet | Kök | 9/20

Mönstren hos cementplattorna gör det möjligt att visuellt avgränsa utrymmena. Ordnade på marken runt den centrala ön, belyser kakelarna detta viktiga område, beräknat som kökets hjärta. Ofta är de vana vid att visuellt separera områdena i aktivitets triangeln. För detta ändamål maximerar tegelarnas vertikala läggning väggens höjd och skapar en visuell barriär mellan områdena.

kök med kakel cement-deco-modern vägg
Kök med cementplattor - ett äktenskap av stilar, fyllda med äkthet | Kök | 10/20

Konceptet med ett kök med cementplattor kan inte utan väggdekoration. Väggarna - dessa vita canvases - ger vingarna till fantasin! Vi kan dekorera dem enligt era önskemål genom att införa dem med en dekorativ touch av vilken stil som helst. För detta ändamål sätts allt oftare cementplattor på plats. Halvvägs mellan modern och retro stil klättrar dessa plattor till väggarna och sublimerar rummet.

kök med kakel-cement credenza-original-design-trä-arbete
Kök med cementplattor - ett äktenskap av stilar, fyllda med äkthet | Kök | 11/20

Vad gäller de olika sätten att integrera cementplattor i inredning är det här många möjligheter. Inredningsarkitekterna tvekar inte att blanda de berömda plattorna med tapeter, konstverk, väggmålningar och dekorativa väggpaneler. Den slutliga återgivningen är verkligen modern och imponerande, värdig beundran!

kök med kakel-cement credenza-Original-svart-vit
Kök med cementplattor - ett äktenskap av stilar, fyllda med äkthet | Kök | 12/20

Väggdekoration kan göras på olika sätt. Beroende på personliga önskemål kan du klä på hela väggen eller till och med en bit vägg. Oavsett den föredragna versionen, lovar den slutgiltiga reningen en oöverträffad decoffekt! Dekorera en bit vägg med cementplattor, för att markera ett av områdena i triangeln av aktivitet.

kök med kakel-cement-blå-vit-ö-central planlösning-work-virke
Kök med cementplattor - ett äktenskap av stilar, fyllda med äkthet | Kök | 13/20

Trendiga och ad infinitum, cementplattor passar perfekt in i moderna atmosfärer. På golvet som på väggen ger plattorna en diversifierad stil till livsmiljön. Så de sitter perfekt i köket i vilken stil som helst. Robust och enkel att underhålla, cementplattor är perfekta för en tidlös dekor, märkt av äkthet.

kök med kakel cement-deco bar-original-idé
Kök med cementplattor - ett äktenskap av stilar, fyllda med äkthet | Kök | 14/20

Tillverkning av cementplattor i slutet av 1800-talet. Utvecklingen av dessa plattor bosatte sig i Frankrike under första hälften av 20-talet. Idag är denna trend tillbaka till mode genom att bryta på inredningen. Det är kanske deras hantverk och äkthet som gör hjärtat hos inredningsarkitekter slog hjärtat av designentusiaster. Njut av ett brett utbud av dekorativa, de kända kakelarna är ett konstverk värt beundran!

kök med kakel-cementvägg pan-fokusområdet matlagning
Kök med cementplattor - ett äktenskap av stilar, fyllda med äkthet | Kök | 15/20

Sammansättningen av cementplattor är en blandning av cement, sand och marmorpulver. Den formade plattan är inte kokad men lämnas för att lufttorka. Det presenterar vissa ojämnheter i ytan, bestämmer för dess hantverkare. Sidformat, de vanligaste versionerna är kvadrater och hexagoner.

kök med kakel-cementbelagda mark trick-define-utrymmen
Kök med cementplattor - ett äktenskap av stilar, fyllda med äkthet | Kök | 16/20

Deras styrka och oöverträffad dekorativ kraft är de egenskaper som motiverar det höga priset på cementplattor, vilket är nästan tre gånger priset på faience. Men det är långt ifrån tillräckligt för att göra dem oattraktiva för finsmakare!

kök med kakel-cement-style-kök-marockanska grafitgrå
Kök med cementplattor - ett äktenskap av stilar, fyllda med äkthet | Kök | 17/20

Det finns tusen och ett sätt att dekorera ett kök med cementplattor. Vi återvänder trenden med en original trovärdighet eller en mycket dekorativ öklädnad. Förknippat med köksmöbler eller i slående kontrast garanteras det intressanta slutresultatet! För att dekorera ett kök med cementplattor i takt med tiden kan vi gifta oss med de grå köksskåp med ett grått och vitt cementplattor. Att spela på färger är en bra idé att skapa en modern inredning som ser ut som du.

kök med kakel-mönstercement grå-blommor-kaklade stänk-metro
Kök med cementplattor - ett äktenskap av stilar, fyllda med äkthet | Kök | 18/20

Mycket mer än ett praktiskt objekt är credence nu en del av dekoelementen i köket. Den är prydnad med mångfärgade cementplattor vars ursprungliga mönster ger en super original och glad form till livsmiljön.

kök med kakel-cement credenza-original-ö-virke
Kök med cementplattor - ett äktenskap av stilar, fyllda med äkthet | Kök | 19/20

Otvivelaktigt är den största fördelen med ett kök med cementplattor dess estetik. Sådant kök kombinerar både modern stil och karaktären av yesteryear och den slutliga rendering är värd beundran. Cementplattor hjälper till att väcka inredningen och ljusa upp atmosfären. Bortsett från deras oöverträffade dekorativa karaktär är det det utmärkta motståndet som kännetecknar så väl de kända kakelarna. De kan därför bestå i tiotals år om de bibehålls på lämpligt sätt.

kök-med-plattor moderna cement grå-vit-synliga bjälkar
Kök med cementplattor - ett äktenskap av stilar, fyllda med äkthet | Kök | 20/20

På grund av sitt höga pris är cementplattor inte tillgängliga för många människor. Men många imitationer finns tillgängliga på marknaden. Vi kan dekorera ett kök med cementplattor, eller nästan, för lite pengar. Kakel, fajanse och PVC-beläggningar hjälper dig att ge ditt hem det dekorativa utseende du vill ha.

Add Your Comment

− 3 = 6