Unveil hemmelighederne af dekoration og raffineret borddækning til enhver lejlighed

bord dressing-formede-plader-briller-vin-bestik
Afslør hemmelighederne til deco og raffineret borddressing til enhver lejlighed | Dekoration | 1/20


Når du inviterer dine venner hjem, for at forbløffe dem, er det her bord dressing raffineret hvem der vil hjælpe dig. Bordet, som navnet antyder, er en rigtig kunst, der ikke efterlader noget til tilfældighed! For at afsløre tabellernes hemmeligheder og omdanne det almindelige måltid til en uforglemmelig oplevelse, er der koder, der skal respekteres! Ud over borddekorationen forbliver placeringen af ​​glas, tallerkener og bestik meget vigtig for succesen med en raffineret træning.

Formel og raffineret borddressing - som følger med

bord dressing-formelle-stearinlys-cylindrisk-planter-potter-set-bord-flettet
Afslør hemmelighederne til deco og raffineret borddressing til enhver lejlighed | Dekoration | 2/20

For vellykket formel borddækning er der nogle grundlæggende regler, der skal overvejes. For ikke at gå glip af noget, kom ind i dressur med stor opmærksomhed på detaljer. Det første du skal tænke på er at indstille bordsætet. Derefter er det den største plade, centreret og placeret direkte på bordet. Den mindste plade finder sin plads over den første. Gaffelen skal placeres til venstre for pladerne, mens kniven er til højre. Vinbrillerne skal organiseres øverst til højre og skal noteres uden for bordet. Du vil være i stand til at forbløffe alle dine gæster ved bordet, hvis du placerer brillerne i rækkefølge, begyndende med vandglaset, efter den røde vin og endelig det hvide vinglas. Sætte et håndklæde til venstre for gaflerne og ud af aftensættet er det sidste skridt, og din formelle og elegante borddækning er godt og virkelig forbi.

Vellykket formel bord dressur - den hvidblå duo er meget strøm

borddressing -for-blues-decoration-center-table-floralpivoins
Afslør hemmelighederne til deco og raffineret borddressing til enhver lejlighed | Dekoration | 3/20

Hvad angår udsmykningen af ​​et formelt bord, er det det hvide, der viser sig at være favoritfarven. Men for at bryde stereotypen og lykkes med at dekorere og borddække både klassisk og moderne, kan du eksperimentere med nogle detaljer af pastellblå her og der. Glaset, servietterne og andre små blå tilbehør harmoniserer smukt med en smuk sammensætning af hvide blomster.

Raffineret borddressing - farvepaletten at fokusere på

bord dressing-party-deco-center-bord-blomstret-bord-blå
Afslør hemmelighederne til deco og raffineret borddressing til enhver lejlighed | Dekoration | 4/20


Hvad angår den foretrukne farvepalette, er det ikke nødvendigt at følge strenge regler for at kunne dekorere og oprette et elegant bord til enhver lejlighed. Ingen grund til at være fejlfri - nogle gange er det det kreative kaos, der giver bordet et mere indbydende udseende. Spil kreativitetskortet og eksperimentere med romantiske farvekombinationer som f.eks. Blå og koralrosa. Afhængig af personlig smag tør du sølv eller guld tilbehør.

Borddekoration i blåt og rosa for at være opmærksom på de aktuelle tendenser

bord dressing-pastelblå-pastel-bestik-guld-rose-lysestager-kobber
Afslør hemmelighederne til deco og raffineret borddressing til enhver lejlighed | Dekoration | 5/20

Sponsorerede links

I år inviterer den trendy pink og blå duo sig til bordet for at give det en romantisk og raffineret touch. Roseguld bestik fuldender det elegante udseende af bordet. Med disse bordtilbehør kan du minimere yderligere dekorative genstande. Kun et par stykker lavendel eller andre matchende blomster foretrækkes.

Find balancen mellem funktionalitet og æstetik

bord dressing-dekoration-center-bord-orkidé-lysestager-mercurised
Afslør hemmelighederne til deco og raffineret borddressing til enhver lejlighed | Dekoration | 6/20


Hemmeligheden bag en vellykket bordindretning er at finde balancen mellem funktionalitet og æstetik. For mange blomsterarrangementer stablet i midten af ​​bordet kan ikke kun tiltrække uønskede besøgende (insekter), men også blokere visningen af ​​dine gæster. Så det handler ikke kun om æstetik - dine gæster kræver lidt frihed ved bordet. Så er en stor indretning ikke altid et godt valg.

Borddekoration - de valgte pastelfarver

bord dressing-center-bord-roser-grønne-tallerken-pink-bestik-guld
Afslør hemmelighederne til deco og raffineret borddressing til enhver lejlighed | Dekoration | 7/20


Ofte er blomstercentret på bordet nok til at gøre det muligt for dig at rydde bordet af ethvert ekstra dekorativt element. En sådan sammensætning af blomster bringer volumen til bordet. Det er derfor, at for at færdiggøre indretningen er det nødvendigt at satse på serviethedens og bestikets besværlighed. Her valgte vi paletten af ​​lyserød og guld, der ikke forringer den vigtigste blikfanger - blomster arrangementet.

Pasteller inviterer sig til bordet for at skabe en romantisk atmosfære

bord dressing -deco-pastel-duge-pink-center-table-magnolias
Afslør hemmelighederne til deco og raffineret borddressing til enhver lejlighed | Dekoration | 8/20

Pastell nuancer kan vidunderligt accentueres af mørke accenter. En blanding som dette skaber en behagelig og afbalanceret dynamik uden at gøre indstillingen for dramatisk. Her er den lyserøde pastellduge matchet med buket magnoliaer i lyseblå. Skålens gyldne kant giver et strejf af delikat glamour.

Dekoration og borddressing - et strejf af klassisk drama

borddressing -dekoration-bordduk-mørk-blå-håndklæder-lilla-bestik-guld-pink
Afslør hemmelighederne til deco og raffineret borddressing til enhver lejlighed | Dekoration | 9/20

På bordet ser den lidt mere dramatiske farvepalet stadig fantastisk ud og er meget elegant. Uanset om du opretter et bryllup bord eller en middag til dine venner, er der en særlig charme i duge og i det mørkefarvede bordværk. Her kontrasterer den mørkeblå bordduk smukt med lilla håndklæder. Roseguld bestik fuldender indretningen på en raffineret måde.

Guld- og smaragdgrøn bordindretning - den perfekte duo til festlig indretning

bord dressing -green-guld-grøn-smaragd-center-bord-blomstret
Afslør hemmelighederne til deco og raffineret borddressing til enhver lejlighed | Dekoration | 10/20

Hvad angår festlig bordindretning er det den guld- og smaragdgrønne duo, der passer bedst til. Overdådig og festlig, denne smukke blanding kan bruges på bryllup bordet, nytår eller endda til en fødselsdagsfest. Brudekordet dressinger ovenfor omfatter en sildben bordløbere dækket af hvid og guld glitter, mousserende vin glas og simple hvide og guld plader. Som en accent satser vi på blomstersammensætninger, der giver livet til indretningen med deres nuancer af delikat lyserød og hvid.

Original og elegant borddækning - træservise tager fat i indretningen

borddressing -chemin-bord-blå-plade-træ-blå-briller
Afslør hemmelighederne til deco og raffineret borddressing til enhver lejlighed | Dekoration | 11/20

Spil originalitetskortet og satse på en dekoration af bordet, som ikke de andre! Sæt bordet med en blå sti, der straks skaber en marin atmosfære. Tør accenterne i gul og træ, der vil fuldføre indretningen perfekt. Trævarer er en god måde at accentere hver gæst sted og skabe en helt unik bordindstilling.

Party Table Dressing - Koordinering dekoration tilbehør

bord dressing-bord-center-hydrangea-briller-grøn-plader-grøn-blå
Afslør hemmelighederne til deco og raffineret borddressing til enhver lejlighed | Dekoration | 12/20

Ovenfor præsenterer vi dig med en god ide om festbordskjolefremstilling, der ser både elegant og indbydende ud. Bordet er dekoreret med en smuk buket grønne hortensiaer, omgivet af forskellige grønne briller. Pladerne i grøn og blå gentage de allestedsnærværende farver.

Party bord dekoration i hvid og pink - elegance opfylder friskhed

tabel dresser -Easter centerringe tabel-tulipaner plader-roser
Afslør hemmelighederne til deco og raffineret borddressing til enhver lejlighed | Dekoration | 13/20

Festen bordet ovenfor er blevet klædt med en hvid dug som tjener som en neutral baggrund, der er perfekt til rosa dekorative elementer. Bordduken og de hvide stole giver dig mulighed for at give din fantasi gratis og eksperimentere med dine yndlingsfarver. Foråret er en sæson rig på farver, der giver dig mulighed for at forsøge at opnå en monokrom dekoration i gul, blå, grøn eller rød.

Julbordets dekoration - gyldne accenter er velkomne

bordindstilling-sæt-bord-guld-plade-mønster-chevron-grene-fir-deco-table-christmas
Afslør hemmelighederne til deco og raffineret borddressing til enhver lejlighed | Dekoration | 14/20

Til succesfulde borddekorationer til jul kan du prøve forskellige farvekombinationer. Blandt de mest glamourøse duoer er uden tvivl ægteskab med guld og grangrøn. Nogle få røde her og der vil bringe et strejf af ekstra friskhed.

Refined Table Dressing - Usædvanlige ideer at prøve

bord dressing-dekoration-glamour-bord-træ-plader-kobber-lys-guld-kobber
Afslør hemmelighederne til deco og raffineret borddressing til enhver lejlighed | Dekoration | 15/20

En bordindretning som ingen anden - prøv det, og du vil ikke fortryde dit valg. Lad det massive træbord være nøgent og sæt det op med kobberplader som dem ovenover. Nogle lysestager i flasker omsmalet i sort vil bringe et strejf af elegant og dramatisk kontrast.

Bord dekoration til Valentinsdag

bord dressing-valetin-folding-håndklæde-heart-center-table-roses-peonies
Afslør hemmelighederne til deco og raffineret borddressing til enhver lejlighed | Dekoration | 16/20

Et smukt centerpiece, der består af hvide og lyserøde blomster - dette er en god idé til en romantisk bordindstilling. For at færdiggøre Valentinsdagens dekoration kan du folde de hjerteformede håndklæder. Glem ikke tæthederne!

Centerpiece i modsætning til andre til at lykkes indretningen og den moderne borddressing

bord dressing-centre-tabel-fedt-planter-blomster
Afslør hemmelighederne til deco og raffineret borddressing til enhver lejlighed | Dekoration | 17/20

Eksperiment med succulenter og kombinere dem med andre blomster for at skabe et originalt og kreativt plantesammensætning. Med et sådant centerpunkt vil du ende med at forundre dine gæster ved bordet.

Det frodige grønt inviterer sig til det festlige bord

borddressing -centre-bord-ark-lys-hvid-gyldne bestik
Afslør hemmelighederne til deco og raffineret borddressing til enhver lejlighed | Dekoration | 18/20

En smuk bordindretning betyder ikke nødvendigvis en dyr dekoration. Tværtimod! Med lidt kreativitet vil du lykkes i at skabe et bordcenter super originalt og billigt. Alt du behøver er lidt grønt. Her og her kan du placere hvide roser og stearinlys for at skabe en endnu mere elegant og romantisk atmosfære.

Ekstravagant bord dekoration idé

dressing -Feast deco-æblevæv-håndklæde-rød-blad krans-pink-rød-bay bord
Afslør hemmelighederne til deco og raffineret borddressing til enhver lejlighed | Dekoration | 19/20

En duge af vegetabilsk skum - en ide om original dekoration af ånd "natur"

bord dressing-bord-dekoration-mousse-plante-blomster-hvid-stearinlys-varmere
Afslør hemmelighederne til deco og raffineret borddressing til enhver lejlighed | Dekoration | 20/20

Add Your Comment

+ 78 = 87