Steampunk bröllop – lite förvånande och helt magisk!

idé-plats-ceremoni steampunk bröllop
Steampunkbröllopet - lite förvånande och helt magiskt! | Bröllopsidéer | 1/9


Har du någonsin hört talas om konströrelsen och undergenren av science fiction säger Steampunk? Denna ursprungligen litterära strömmen innehåller tekniska och estetiska mönster inspirerade av ångmotorerna från nittonde århundradet. Men det visar sig att retrofuturism också anpassar sig till kostympartier och till och med teman bröllop! I den aktuella artikeln kommer vi särskilt att undersöka steampunk bröllop och de många trevliga överraskningar han har att erbjuda oss.

kostym-klänning-röd-steampunk bröllopstillbehör
Steampunkbröllopet - lite förvånande och helt magiskt! | Bröllopsidéer | 2/9

I korthet berättar steampunk en alternativ historia om den brittiska viktorianska eran från 1800-talet eller amerikanska västern. I denna ibland ganska post-apokalyptiska framtid har ångkraften nått sin topp och används i nästan alla delar av livet som man kan föreställa sig. Därför kan rörelsen ifråga beskrivas som en neo-viktoriansk uchron.

bröllopsklänning-original steampunk bröllop
Steampunkbröllopet - lite förvånande och helt magiskt! | Bröllopsidéer | 3/9

Blev tillbaka till livet och populärt igen under det senaste decenniet, är denna typ av retrofuturism för närvarande en outtömlig källa till extraordinära, till och med otroligt häpnadsväckande idéer. Några moderna föremål har till och med modifierats av hantverkare och artister i en pseudo-viktoriansk mekanisk stil för att bli "steampunk". Varför inte, då, underkasta denna nyfikna nuvarande ett högtidligt tillfälle som alliansen av två personer i kärlek? Välkommen till Steampunk bröllopsvärlden!

Steampunkbröllopet från bakgrunden till minsta detalj

idéer dekoration rum-wedding-steampunk original
Steampunkbröllopet - lite förvånande och helt magiskt! | Bröllopsidéer | 4/9


När du pratar om en tematisk fest, oavsett om det är ett Steampunk-bröllop eller inte, är det viktigaste att matcha. Men vad exakt? Bra, allt! I vårt fall - brudens klänning, de olika elementen i dekorationen, buketten och så vidare. Alla dessa ingredienser måste referera till samma stil, period och färgstarkt tema så att det övergripande intrycket är estetiskt. Annars kan vi sluta med en kitsch eller sämre - med en brud som inte mår bra om sig själv på sin allra speciella dag.

steampunk bröllops idéer-dress-wedding-dress-gift tillbehör
Steampunkbröllopet - lite förvånande och helt magiskt! | Bröllopsidéer | 5/9

Sponsrade länkar

Vad ska du se upp för och vilka misstag ska man undvika? Först måste vi inte börja med valet av de minsta detaljerna och inte kunna bestämma sig för modell av klänningen och kostym bruden och brudgummen. Så börja med dina kläder, normalt reviderade viktorianska, och fortsätt gradvis till de sista dekorativa känslorna. Naturligtvis måste brudtärna och vittnen också respektera klädstilen och måste varnas långt före.

Idéer om tillbehör och dekoration för ett framgångsrikt steampunkbröllop

bröllops klä steampunk-stil gift-bordsdekoration
Steampunkbröllopet - lite förvånande och helt magiskt! | Bröllopsidéer | 6/9


Brudens tillbehör är lika viktigt som klänningen, ibland - ännu mer! Nästan meningslöst att nämna att fiddlarna, slöjorna och juvelerna alla måste matcha steampunkbröllopet. För att välja deras design lättare, gå med den viktorianska eran mode och återuppfinna historiens gång med mer fantasi och vågat som möjligt. Lägg till några element som är vanligtvis förknippade med den industriella revolutionen och du är redo! Glöm inte den övre hatten blev helt ikonisk!

bukett brud-bröllop-steampunk-retro-futurism
Steampunkbröllopet - lite förvånande och helt magiskt! | Bröllopsidéer | 7/9


Till exempel är kugghjul en av symbolerna för industrialisering och så kan inte sakna ditt Steampunk bröllop. Inkorporera retro-redskap i brudbuketten och brudgummens lapel som analoga accenter som hänvisar till samma huvudtema och samma period av mänsklig historia. Har du lagt märke till de vackra gamla nycklarna? De representerar en annan stor detalj att inte förbises i retro-futuristisk dekoration!

kavajslag stil-industriell bröllopssteampunk
Steampunkbröllopet - lite förvånande och helt magiskt! | Bröllopsidéer | 8/9

Alla objekt som är mekaniska, analoga, magnetiska etc. som ser ut som vintage eller ingår i en mer eller mindre komplex mekanism passar perfekt för tanken på Steampunk-bröllop. Så var inte rädd för att experimentera och våga fantastiska tillbehör i äldre läder, smycken med färgglada fjädrar, patinerade koppar, brons och mässing föremål, till synes rostiga arbeten och gamla metallkedjor! Slutresultatet är garanterat att överträffa alla dina förväntningar!

idé-present-bröllops gäster nautiska steampunk
Steampunkbröllopet - lite förvånande och helt magiskt! | Bröllopsidéer | 9/9

Add Your Comment

14 − 12 =