Två barnrumslayout – 25 smarta idéer

rum med två barn-upplyft-höjda-förvaring-stol-metall-coat krokar
Design med två sovrum - 25 smarta idéer och smarta lösningar | Barnrum | 1/25


layouten rum två barn måste anpassas perfekt till de två "invånarnas" behov och erbjuda bägge en säng och ett eget utrymme. När du planerar rum två barn måste föräldrarna överväga skillnader i ålder, kön och så vidare. Det är därför inte lätt att ordna ett sovrum och skapa både ett harmoniskt och bekvämt utrymme för två barn. Glöm inte deras behov av ett skrivbord och ett skrivbord. Det är med stor glädje att Deavita presenterar dig med ett urval av 25 smarta idéer om rumsutformningen för två barn, vilket hjälper dig och underlättar ditt val i möbler, dekorationer etc.

Tvåbarnsrumslayout - smarta lösningar för ett delat rum

rum för två barn -lits -racked -office-dubbel-vägg-moduler
Design med två sovrum - 25 smarta idéer och smarta lösningar | Barnrum | 2/25

Under sin barndom har barnen roligt tillsammans och dela leksakerna och lekplatsen med stor glädje. Men detta är inte fallet under tonåren. Vid dessa tillfällen behöver båda sina egna hörn där de kan känna sig bekväma. Det är därför valet av möbler är avgörande. Vi rekommenderar höjda sängar och våningssängar, förutom att de är kompakta, är bekväma och praktiska. Tänk smart och satsa på ett system av hyllor som kommer att fungera som delad separation. Således kommer varje barn att ha sitt eget hörn, ordnade och inredda som han önskar. Skjutdörrar samt gardiner är ett bra alternativ till partitioner.

Separationshylla - en genial två-barns rumsutförande

två sängar Rums barn enkel hjul-hyllor-gul-blå-office
Design med två sovrum - 25 smarta idéer och smarta lösningar | Barnrum | 3/25

I tvillingrummet ovan är det separationshylsan som fungerar som en mellanrum mellan de två sovande områdena. Den smarta ideen erbjuder både barn tillräckligt med fritidsaktiviteter och tjänar både att avgränsa det privata området av varje. Effekten av visuell avgränsning beror på den olika färgpaletten - himmelsblå och kanariegul - används här och där.

Hörnkontor delas i hjärtat av rummet två barn

rum två barn-bädd-bunk-skrivbord-delade-vägg hyllor
Design med två sovrum - 25 smarta idéer och smarta lösningar | Barnrum | 4/25


Om du måste passa ett rum med två barn vars utrymme är begränsad, rekommenderar vi dig att satsa på en våningssäng och ett skrivbord för två. Våningssängen är en praktisk och rymdbesparande möbel, vars rymdbesparande konstruktion drar nytta av höjden på väggen som den lutas till. Genom att fokusera på sådan design får du värdefullt utrymme i rummet. För att dra full nytta av det fria utrymmet kan du installera ett kontor för två. Leta reda på kontorsområdet i omedelbar närhet av fönstret.

Olika färger som funktionell delavskiljning

rum två barn-enkelsängar-hyllor-separation-kontor
Design med två sovrum - 25 smarta idéer och smarta lösningar | Barnrum | 5/25

Sponsrade länkar

Det är barnets individualitet som måste framhävas under dekorationen och arrangemanget av rummet två barn. För att respektera deras individualitet rekommenderar vi dig att använda sina favoritfärger som en iögonfallande och funktionell rumsskillnad. Oavsett om det är en väggmålning, klistermärken eller ritningar, lovar vi dig att båda barnen kommer att vara nöjda.

Två barnrum i neutrala färger med röda accenter

sovrum-två barn-vånings skåp byggda sängar
Design med två sovrum - 25 smarta idéer och smarta lösningar | Barnrum | 6/25


För att inte mätta atmosfären i barnrummet i färgglada färger rekommenderar vi att du väljer möbler i neutrala eller bleka färger. Som accenter kan du lägga till tillbehör i ljusa färger som kommer att ge en cool och catchy touch. Rött blandar perfekt med neutrale toner. På bilden ovan ser du ett vackert neutralt rum vars interiör är markerad av två stolar och en röd puff. En våningssäng, inbyggd skåp och tvåpersons skrivbord lämnar utrymme rena. Det idealiska sovrummet för bröder och systrar över 8 år.

Rum två barn med egen balkong och två kontor

rum två barn-säng-bunk-garderob-balkong
Design med två sovrum - 25 smarta idéer och smarta lösningar | Barnrum | 7/25


Om barnrummet är för litet men det har en balkong kan det kopplas till vardagsrummet. Den slutna balkongen kan omvandlas till en arbetsplats med två kontor.

Rum två barn lite ringade och eleganta

rum två barn-lits-modern-storage-vägg-hyllor
Design med två sovrum - 25 smarta idéer och smarta lösningar | Barnrum | 8/25

Ju mer lagringsutrymme desto bättre! Lords av layouten av ett rum med två barn, får vi inte underskatta den viktiga roll som skåp, lådor och alla lagringslösningar. Använd inbyggda sängar och inbyggda garderober för att ge rummet ett skarpt och luftigt utseende.

Anpassade möbler i rummet två barn

rum två barn-garderob-hörn-hörn-office-bro-säng
Design med två sovrum - 25 smarta idéer och smarta lösningar | Barnrum | 9/25

De anpassade möblerna är en intelligent lösning för utformningen av små rum med en specifik inredning. På bilden ovan presenterar vi ett bra exempel på ett genialt vägglagringssystem som till och med drar nytta av rummets vinklar. De två bekväma sängarna och kontorsområdet fördelas optimalt och sparar utrymme.

Färgens betydelse i barnens rum

sovrum-två-barn-enkelsängar-byrålådor rosa matta
Design med två sovrum - 25 smarta idéer och smarta lösningar | Barnrum | 10/25

I sitt eget sovrum utvecklar barnen sin förmåga att uttrycka sina känslor. Även om de vita väggarna ger rummet ett mer rymligt utseende, barn, oavsett om de är små eller redan tonåringar, uttrycker sin personlighet bättre genom färger. Be om deras åsikt om färgen på väggmålningen, bakgrundsbilder, etc. Detta garanterar att de kommer att vara nöjda med slutresultatet.

Matchande tematisk inredning i rummet två barn

rum två barn-tema-tema-sport-sängar-lagring
Design med två sovrum - 25 smarta idéer och smarta lösningar | Barnrum | 11/25

Det ligger i sovrummet där barn ger sin fria fantasi. När det gäller dekoration kan små och tonåringar experimentera med alla slags tematiska dekorativa föremål som affischer, textilier, souvenirer, sporttroféer etc.

Rumsskillnad i rummet två barn pojkar

barns rum-skjutdörrar-mattor-bord-hörn
Design med två sovrum - 25 smarta idéer och smarta lösningar | Barnrum | 12/25

För att sätta stopp för min och din egen eviga kamp är det lämpligt att föräldrarna vidtar lämpliga åtgärder. En sådan åtgärd är placeringen av en rumsskillnad som bestämmer det privata området för varje barn / tonåring i det delade rummet. Om du hittar den här idén intressant, glöm inte att mäta utrymmet jämnt. Ovanstående exempel är mycket smart och praktisk - två skjutdörrar har installerats för att avgränsa de två sovande områdena.

Hylla separation mellan de två bäddarna

rum för två barn - sängar - förvaring - hyllning - separation
Design med två sovrum - 25 smarta idéer och smarta lösningar | Barnrum | 13/25

Om ditt barns rum är långt och smalt är en liknande typ av arrangemang bara rätt för dig. Överväg att fördela de två bäddarna i längdriktningen och installera en delningshylla mellan dem för att avgränsa de två sovande områdena. En stor väggspegel gör rummet mer rymligt och luftigt.

Den goda belysningen i rummet två barn

rum två barn -bed-bunk-boxar-rad-bord-dubbel
Design med två sovrum - 25 smarta idéer och smarta lösningar | Barnrum | 14/25

Bra belysning spelar en viktig roll vid utformningen av tvåbarnsrummet. Kom ihåg att installera en ljuskrona precis som läslampor. Den ljusa corniceen, för sin del, kommer att skapa en trevlig och romantisk atmosfär.

En andra våningen i rummet två barn

två-barns rum-upplyst-hörn-skrivbord-piano
Design med två sovrum - 25 smarta idéer och smarta lösningar | Barnrum | 15/25

Innan kasta en blick på bilden ovan, kommer du inte tro att två barn och ett piano i samma rum - är en trio mer än möjligt även i små utrymmen. Om du ordnar i rummet två barn med en våningssäng och utrymmesbesparande, kommer det att finnas tillräckligt med utrymme för ett piano och även en dubbel skrivbord.

Trundle säng i rummet av två systrar

rum två barn-säng-trundle-storage-hyllor-garderob-vinkel
Design med två sovrum - 25 smarta idéer och smarta lösningar | Barnrum | 16/25

Detta rum med två barn är snyggt inredda med en praktisk utdragbar säng, även med två förvaringsutrymmen. Ett hörnskåp upptar det högra hörnet bredvid skrivbordet. Beigefärg och beige och vit tapeter ger rummet ett lite mer luftigt och rymligt utseende.

Smart rumsskillnad i två barnrum

rum två barn-sängar-single-gardiner-hyllseparation
Design med två sovrum - 25 smarta idéer och smarta lösningar | Barnrum | 17/25

Föräldrar till barn gärna dela utrymme i sovrummet med sin bror eller syster kan satsa på en gardin eller en hylla praktisk separation att avgränsa optiskt de två sovrum.

Två pojkarum med tematisk dekoration

rum för två barn-deco-teater-pirater-möbler-trä-säng-höjd-säng-båt
Design med två sovrum - 25 smarta idéer och smarta lösningar | Barnrum | 18/25

Temadekoration är en bra idé med vilka föräldrarna kan överraska sina barn. En upphöjd bädd för den äldre brodern och en säng formad piratskepp för den yngre brodern, som en matta piratmotiv och diverse bakgrunds - alla dessa element skapa en fantastisk tematisk atmosfär.

Rumsbesparande och praktiska möbler inbjuder sig själv i rummet två barn

två barns rum-hopfällbara sängar-dubbel-skrivbord
Design med två sovrum - 25 smarta idéer och smarta lösningar | Barnrum | 19/25

För att skapa ett litet rum för två systrar måste föräldrar tänka på ett praktiskt sätt. Det lilla utrymmet kräver intelligenta möbler som två vikbara sängar som ger plats åt två små kontor. Slutresultatet är ett litet rum anpassat till behoven hos två små tjejer.

Optimal förvaringsutrymme i rummet två barn under takskenorna

rum för två barn-under tak-sängar-mezzanine
Design med två sovrum - 25 smarta idéer och smarta lösningar | Barnrum | 20/25

De två mezzanine sängarna ger tillräckligt med lekplats för två små barn. Trappan har praktisk förvaring och vägghyllan under fönstret fungerar som en separation mellan de två bäddarna.

Rumsutförande två barn och deco vid havet: snövit träpanel och matchande möbler

sovrum-två barn-paint-palafond-panel trä-edge-sea
Design med två sovrum - 25 smarta idéer och smarta lösningar | Barnrum | 21/25

Vad sägs om en två-barns rumsutförande i mousserande färger?

sovrum-två barn-målning apelsin-grå-matta-suspensioner
Design med två sovrum - 25 smarta idéer och smarta lösningar | Barnrum | 22/25

Rumslayout två barn i vitt, rosa och mauve och svart matta av oregelbunden form

sovrum-två barn-paint-lila bed-matchning-office mattan
Design med två sovrum - 25 smarta idéer och smarta lösningar | Barnrum | 23/25

Chokladbrunfärg, designbäddar i vitt och brunt och designkuddar i guldgult

sovrum-två barn soffor förvaringslådor-kuddar-hyllor-målning
Design med två sovrum - 25 smarta idéer och smarta lösningar | Barnrum | 24/25

Rumsutförande två barn i grönt och rosa: upphöjda metallbäddar, originalfjädring och parkettgolv

sovrum-två barn sängar loft-Design-stolar
Design med två sovrum - 25 smarta idéer och smarta lösningar | Barnrum | 25/25

Add Your Comment

− 1 = 3