Barnens lekrum – hur man förse och dekorera det

lekrum barntåg-spel-hus-spel-bord-stolar
Barnens lekrum - hur man förse och dekorera det genialt | Barnrum | 1/21


den lekrum för barn Idealiskt är ett rekreationsområde som de små älskar. Med leksaker, roliga spel och praktiska, färgstarka möbler ligger det i lekrummet där småbarn föredrar att spendera sin tid. Vi har många roliga idéer för dig som inspirerar dig och hjälper dig att lyckas med design och dekoration av barnens lekrum. Låt oss förföra dig och berätta om världens färger, praktiska möbler, lekfulla dekorationer och roliga spel!

Barnens lekrum med tematisk dekoration - rätt val av möbler, färger och dekorativa föremål

lekrums barn-tipi-sensor-drömmar-mattor-puff-tavlan-skiffer
Barnens lekrum - hur man förse och dekorera det genialt | Barnrum | 2/21

På bilden ovan presenterar vi ett vackert och originellt barns lekrum, vars dekoration och tematiska möbler är dedikerade till indianerna. I det idealiska lekrummet för barn hittar du matchande möbler och dekorativa föremål, samt ett mjukt och behagligt färgschema. Spelrummet ovan är möblerat med en vit teepee med blå och gröna geometriska mönster, en vit och blå ottoman och en indisk mönstrad matta som gör spelande spel roligare. Drömfångaren och skifferbrädan lägger till de finaste känslorna till lekrummet i indiansk stil.

Ljust och rymligt barns lekrum med orange accenter

lekrum barnmatta-orange-lådor-lagring-orange-grön-bord-spel
Barnens lekrum - hur man förse och dekorera det genialt | Barnrum | 3/21

Vad är ditt barns favoritfärg? Har det en eller flera? Som du kan se i bilden ovan är det lämpligt att leka med färger för att skapa en trevlig och välkomnande atmosfär för din lilla. Den orange-grön-röda trioen som presenteras ovan är det perfekta valet för både små pojkar och tjejer. Dessa ljusa, lugnande färger stimulerar barns kreativitet och fantasi. Välj för måttliga nyanser, inte för aggressiv.

Barnens lekrum dekorerade för små äventyrare

lekrum barn bankett-kuddar-bord-färg-skiffer-wallpapers-map-kontinenter
Barnens lekrum - hur man förse och dekorera det genialt | Barnrum | 4/21


Barnens lekrum, som visas på bilden ovan, är mycket funktionellt vilket beror på valet av möbler. Trästolarna är bekväma och de omger ett runt träbord, vars svarta tavlan är en kreativ idé för små målare. Denna tabell ger barn friheten att rita direkt på sina tavlor och ger föräldrarna långa lugnstimmar. Tapeten tillägnad kontinenterna lär de små äventyrarna kärleken till resor och äventyr.

Lekrumbarn - de praktiska möblerna som rymmer alla leksaker

barn lekrum bord-skiffer-matta-bord-trä-stolar-färger-pastell
Barnens lekrum - hur man förse och dekorera det genialt | Barnrum | 5/21

Sponsrade länkar

För att skapa det perfekta lekrummet, behöver du praktiska möbler. Öppet förråd, som hyllor, är smarta möbler som gör att dina barn snabbt kan hitta sina favoritleksaker. Vissa lådor eller förvaringskorgen ger dig möjlighet att effektivt dölja de minsta objekten som fortfarande är röriga. Satsa på pastellfärger för att skapa en trevlig och glad atmosfär.

Gul väggmålning i barnens lekrum för att bjuda in gott humör

lekrum barnmålning-gul-hyllor-mattor-mattor-ray-boxar-storage-kithcenette-dekorativa
Barnens lekrum - hur man förse och dekorera det genialt | Barnrum | 6/21


Det är inte förvånande att vi associerar gult med gott humör. Denna varma färg skapar en välkomnande och glad atmosfär i barnens lekrum. I barnens lekrum, som visas på bilden ovan, är det den gula som dominerar. Den kombineras med andra färger som pistachio grön och röd som gör atmosfären balanserad. De mångfärgade förvaringslådorna och skifferfärgen är de finish som pryder detta personliga och oemotståndliga barns lekrum.

Lekrumsbarn - ordna det med smart och pedagogiskt lagringsutrymme

lekrumsbarnsmoduler-lagringsbokstäver-röd-ritningar
Barnens lekrum - hur man förse och dekorera det genialt | Barnrum | 7/21


Blandningen av praktisk och användbar är alltid en bra idé, särskilt när det gäller barn. I barnets lekrum behöver du alltid praktiska möbler, t.ex. väggmoduler som är utformade som bokstäver i alfabetet. Dessa öppna förvaringsutrymmen tjänar som en sorts vägg där du kan utsätta dina barns skapelser eller placera sina fluffar. Välj "bokstäver" i rött, orange eller grönt, perfekt för små pojkar och tjejer.

Lyckligtvis passar barnrummet - vilka möbler du ska välja

lekrum barnmöbler-lagring-tåg-leksaker-bord-bas-gul-grön
Barnens lekrum - hur man förse och dekorera det genialt | Barnrum | 8/21

Barn älskar intressanta färger och former. Därför, för att göra ditt barn lyckligt, skapa sitt lekrum med möbler av ovanlig design. Som det framgår av bilden ovan är ett lagerformat tåg flerfärgat, praktiskt och iögonfallande. Och eftersom varje barn behöver ett bord för att skapa mästerverk, välj ett soffbord i form av en blomma, alltid med trevliga och glada färger.

Vintage stil barns lekrum - den svartvita duoen för små aristokrater

barns lekrum vintage-svartvit bil-svart-bord-stolar-svartvitt
Barnens lekrum - hur man förse och dekorera det genialt | Barnrum | 9/21

Du hittar det här lekrummet för barn för svart och vitt? Det här är den ide som är viktig här. Detta design spelrum är möblerat och inrett i vintage stil. Det är den svart-vita duoen som dominerar. Ett idealiskt exempel som visar att ett barns lekrum inte nödvändigtvis är mångfärgat eller pastell.

Lekrum för barn - smart lagring i lekfulla färger

lekrum rymliga barnmöbler-lagring-blå-rosa-hörn-skrivbord
Barnens lekrum - hur man förse och dekorera det genialt | Barnrum | 10/21

Som vi redan nämnde är det funktionaliteten som räknas och det är den grundläggande regeln som ska följas när du skapar ett barns lekrum. Denna lagringsenhet är beviset med sin design både raffinerad och rolig. Öppet förvaring och stängda moduler ger dig friheten att flauta eller dölja de leksaker och dekorativa saker du föredrar.

Barnens lekrum - ett fint skogsområde

lekrum barn affisch-vägg-natur-möbler-förvaring-trä-lådor-plast-bord-låggrå
Barnens lekrum - hur man förse och dekorera det genialt | Barnrum | 11/21

Det ligger i skogen där vi hittar vila. Kom ihåg att återskapa atmosfären i en grön skog i lekrumsbarnet. För att lyckas behöver du en tapeter eller en naturväggaffisch och en imitationstorkmattad. Dessa två element kommer att ge den naturliga kontakten, fräsch och grön och gör atmosfären i lekrummet lugnt, behagligt och inspirerande. Glöm inte att lägga till praktiska möbler som ett förvaringsskåp med lådor eller korgar och ett soffbord.

Modernt barn lekrum som uppmuntrar att spela

lekrum barnbåt-spel-säng-upp-papper-tapeter-urbana landskap
Barnens lekrum - hur man förse och dekorera det genialt | Barnrum | 12/21

Dina barn kommer att vara nöjda med sitt lekrum utrustat med en spelbåt, en upphöjd säng som formas som en båtnos och bakgrundsbilder som återskapar ett stadslandskap och pariserhjul. Detta barns lekrum är tillräckligt rymligt för två pojkar och deras dagisvänner.

Lekrumsbarn med skifferfärg

lekrum barnfärg-skiffer-möbel-lådor-lagring-matta-spel
Barnens lekrum - hur man förse och dekorera det genialt | Barnrum | 13/21

Skiffermålning är den målning som dina barn kan uttrycka sig fritt. En sådan tavla i barnens lekrum, är både en väggdekoration och en praktisk och original väggdesign som dina lilla målare kan anpassa som de vill. Lekemat är ett dekorativt och praktiskt element som fungerar som en pedagogisk leksak.

Lekrum barn arrangerade med båt av spel

lekrum barn tapeter-landskap-båt-spel-matta-vågor
Barnens lekrum - hur man förse och dekorera det genialt | Barnrum | 14/21

Lekbåten föredras av pojkar som drömmer om äventyr i havet. Bakgrunder som återskapar skogs- och flodlandskap, liksom den vågmönstrade blå mattan, lägger till slutliga beröringar och gör barns lekrum till ett riktigt hav.

Barnens lekrum - förvaringslådor och avföring

lekrum barnmöbler-lådor-förvaringsstolar-bord-trä-leksaker
Barnens lekrum - hur man förse och dekorera det genialt | Barnrum | 15/21

Möjligheten hos möblerna är viktigast i lekrumsbarnet. Sats på ett förvaringsskåp med korgar eller förvaringslåda som kommer att rymma alla leksaker och fyllda djur av dina små. Öppet lagringsutrymme fungerar som små bibliotek. Mellan modulerna kan du ordna ett litet läshörna. Ett stort bord och några avföring ger dina barn den komfort de behöver under ritnings- och utbildningsspel.

Playhouse som rymmer barnens lekrum

lekrum barn hus-barnbarn-blommor
Barnens lekrum - hur man förse och dekorera det genialt | Barnrum | 16/21

Ett liknande lekhus kan hysa barnens lekrum. Dess träutvändiga väggbeklädnad och fönsterplanteringsplattformarna gör det till ett riktigt hem, bebodd av en ung dam.

Barnens lekrum i vitt och gult

lekrum barnsängar-möbler-förvaring-lådor-rosor-bord-stolar-easel-målning-skiffer
Barnens lekrum - hur man förse och dekorera det genialt | Barnrum | 17/21

Vit väggfärg och kanariefyllda golvbeläggningar bjuder in solen i detta barns lekrum. Mångfärgade mönstrade sängkläder och rosfärgade förvaringskorgen ger en snygg romantik. Fjärilar klistermärkear personifiera detta lekrum barn. Skifferskivan är en pedagogisk och praktisk del.

Lekrumsbarn i gult, grönt och rött

lekrum barn häst-rocking-bord-låg-röda hyllor-röd-box-storage-gardiner-ritningar
Barnens lekrum - hur man förse och dekorera det genialt | Barnrum | 18/21

Barnens lekrum som visas på bilden ovan är dekorerad med gul bakgrundsbilder, gröna gardiner och skåp, hyllor, gunghäst och rött soffbord. Denna trevliga trio lägger till lekfulla färgstarka accenter i barnens lekrum.

Lekrumsbarn arrangerad med praktiska möbler

vitt barn lekrum-ritningar-säng-höjde-tavlan-skiffer
Barnens lekrum - hur man förse och dekorera det genialt | Barnrum | 19/21

Den vita förvaringsskåp med gröna och röda lådor ger det nödvändiga utrymmet där dina barn kan lagra alla sina leksaker. Den vita lådbordet erbjuder extra förvaring för pennor och penslar. Det finns två sladdar som hänger på väggen, där föräldrar kan avslöja sina små målares skapelser.

Vitt barn lekrum med färgglada accenter

lekrumsbarn-gul-mattan-fodrad-puff-orange-lådor-lagring
Barnens lekrum - hur man förse och dekorera det genialt | Barnrum | 20/21

För att bryta den sterila atmosfären i det vita barnets lekrum, kan du lägga till flera färgglada accenter. Sats på färgglada möbler som en kanärgul glid, förvaringslådor i rött, grönt och blått och gröna och vita stolar. En randig svart och vit matta lägger till en extra touch av elegant och måttlig färg.

Lekrumsbarn med en trevlig atmosfär

lekrum barnmöbler-lådor-förvaring-matta-grön-tavlan-skiffer
Barnens lekrum - hur man förse och dekorera det genialt | Barnrum | 21/21

De ljusgröna accenterna gör atmosfären i lekrumet barnvänligt och bekvämt. Sats på en ljusgrön matta och en grön fåtölj. Flätade förvaringslåda med gröna accenter är ett bra tillägg. Vissa familjebilder i originalramar är en vacker personlig väggdekoration.

rekord

Add Your Comment

22 − = 21