Badeværelse væg flise af italiensk design i 15 billeder

badeværelse væg flise italgranti-gruppe-sort-hvid-lerable
Badeværelse Vægflise - 15 Ideer af Top Italienske Mærker | Badeværelse | 1/15


Vil du have det bedste til dit fremtidige badeværelse? Så du skal virkelig tænke på a badeværelse væg flise high end. Både kunstnerisk og glamourøs, er italiensk design mønster flisebelagt vægbeklædning valg for enhver form for badeværelse: minimalistisk, futuristisk, klassisk, neo-barok, art deco, rustikt, osv .. Vælg en flise mønster badeværelse væg er kun et spørgsmål om smag og ... følte personlige! Ja, før du stoler på de store producenter, skal du først definere stilen på dit badeværelse. For at hjælpe dig med at finde din lykke har Deavita besluttet at give dig nogle vartegn: Se vores galleri af billeder for at finde ud af vores udvalg.

Badeværelse fliser fra Roma-samlingen af ​​Fap Ceramiche

badeværelse væg flise roma-fap-ceramiche.
Badeværelse Vægflise - 15 Ideer af Top Italian Brands | Badeværelse | 2/15

I dag har vi besluttet at præsentere 15 måder at skabe et moderne badeværelse på. Vi vil gerne hjælpe dig med at skabe et luksuriøst badeværelse. Vi valgte at afsløre perlerne i de nye samlinger af nogle af de bedste italienske mærker. Hvorfor vælge en italiensk design badeværelse væg flise? Fordi Italien er modelandet og derfor landet for de bedste designere i verden!

Marmor badeværelse væg fliser og 3D beklædning

badeværelse væg flise fap-roma-effekt-marmor
Badeværelse Vægflise - 15 Ideer af Top Italienske Mærker | Badeværelse | 3/15

Vil du gerne bygge et luksuriøst badeværelse og en hyggelig indretning med gammeldags charme? Så vi foreslår dig at satse på et tegl imitat marmorbadeværelse. Chic, tidløs og glamourøs, hvid marmor med grå veining vil gøre dit badeværelse til et luksusstykke. Og for at give et mere moderne udseende til din vandfunktion, foreslår vi at du vælger vægbeklædningen, der er underskrevet Fap Ceramiche.

Badeværelse væg flise fra Marmi Imperiali samling Væg - ren luksus!

Flise Mural-værelse bad-italgranti-group-grunde-impronta-marmi-imperiali-væg
Badeværelse Vægflise - 15 Ideer af Top Italienske Mærker | Badeværelse | 4/15


Faktisk er dette Roma-samlingen af ​​det berømte italienske mærke: En alliance af høj kvalitet og enestående æstetik! Med denne samling helt sublim, Fap Ceramiche ønskede at vise, at den imponerende udseende af marmor også kan gøre området til et mere moderne sidespor uden at miste noget af sin tidligere charme.

Diamantformede fliser - vælg en ukonventionel vægbeklædning!

Tile Mural-værelse badeværelse-badeværelse cedromus-tip-tip-spejl-karnap
Badeværelse Vægflise - 15 Ideer af Top Italienske Mærker | Badeværelse | 5/15

Sponsorerede links


Vægfliserens badeværelse designet af Fap vil helt sikkert opfylde alle dine forventninger med hensyn til design. Du vil hurtigt indse, at de italienske designere virkelig har formået at lave de æstetiske detaljer om marmor, der ses i de gamle borgerlige bygninger.

Badeværelse væg flise med grafiske mønstre - skab en mørk brusekabine!

Tile Mural-værelse bad-Maku-FAP-Ceramiche
Badeværelse Vægflise - 15 Ideer af Top Italienske Mærker | Badeværelse | 6/15En anden fordel ved Fap Ceramiches væggefliser er, at vægbeklædningen i Roma-samlingen er tilgængelig i flere formater. Det italienske hus tilbyder endda os mulighed for at klæde vore vægge med 3D-fliser. Det er bare fantastisk.

Gulvfliser i antracitgrå og arabesque tapet vægbeklædning

Flise Mural-room bath-italgraniti-gruppe-importa-Ceramiche-stone-wall
Badeværelse Vægflise - 15 Ideer af Top Italienske Mærker | Badeværelse | 7/15


Badeværelsets fliser af italiensk design har sondringen at komme perfekt sammen med enhver form for gulvbeklædning. Derudover tilbyder sortimentet også et bredt udvalg af skær og mosaikgulve. For at tilføje mere relief til dine vægge, tøv ikke med at dekorere en mur af en gammeldags arabeskefliser. Til væggen, der huser brusebadet, kan du f.eks. Vælge en 3D-belægning eller en prismestruktur.

Badeværelse væg flise af Fap Ceramiche og gulv imitation solid parketgulve

Flise Mural-room bath-havana-fap-Ceramiche-atmosfære
Badeværelse Vægflise - 15 Ideer af Top Italienske Mærker | Badeværelse | 8/15

Hap Havana Bianco er navnet på sine smukke keramiske fliser, der pryder væggene i dette moderne badeværelse. Synonym med stil og elegance, væg flise badeværelse i Havana afhentning FAP Ceramiche fremkalder en vintage ånd og en revideret udseende af gamle magasin i en moderne stil.

Retro badeværelse accentueret af orientalsk mønstrede fliser og fritstående badekar

Tile Mural-værelse bad-idé-FAP-Ceramiche-havana
Badeværelse Vægflise - 15 Ideer af Top Italienske Mærker | Badeværelse | 9/15

For dem der ønsker at klæde badeværelset med en trendy badeværelse væg flise, inviterer vi dig til at vælge en grå belægning! Uanset om det er lidt satin eller mat, kombineret med en mosaikfries eller flerfarvede fliser, vil de grå fliser arbejde undere i din dam!

Badeværelse væg flise i mørkegrå og deco med navy accenter

Tile Mural-værelse bad-FAP-Ceramiche-creta-Mørkegrå
Badeværelse Vægflise - 15 Ideer af Top Italienske Mærker | Badeværelse | 10/15

Blandingen af ​​gråt taupe og lys træ er nok den bedste mulighed for at skabe et ædru badeværelse. Dette billede viser et smukt stykke vand med træagtige accenter, der bringer ham en resolut rustik ånd. Enkeltheden af ​​muren fliser grå bad forstærkes af den elegance af to elementer: navy blå badeforhæng forbundet med håndklædet placeret på lys træ afføring.

Varm lavendel og steg badeværelse, cementfliser gulvfliser og krystalkroner

Tile Mural-værelse bad-FAP-sål-Azzurro
Badeværelse Vægflise - 15 Ideer af Top Italienske Mærker | Badeværelse | 11/15

Leder du efter en original løsning, der vil forvandle din krop af vand til en luksuskokon? Har du tænkt på en farverig badeværelse væg flise i pink eller lavendel? Ja, det er værd at tænke på, fordi den farverige vægbeklædning vil bringe alt, hvad du behøver for at gøre dine dekorationer lykkelige og mousserende.

Luksuriøs badeværelse væg flise: Vælg en blanding af skinnende brun og gylden gul!

Flise Mural-room bath-fap-cermaiche-fremkaldt-vask
Badeværelse Vægflise - 15 Ideer af Top Italian Brands | Badeværelse | 12/15

Badeværelsets flise med guld accenter er den ideelle mulighed for folk der elsker luksus med en stor "L"! Raffineret mønstre sammenflettes at bringe ud udseendet af glasmosaik fliser besluttet i en pastel nuancer af beige og off-white, badet i gyldent lys: det er de ord til at beskrive denne mur badeværelsesfliser værd at dække væggene i et af vandets træk ved et 5-stjernet palads.

Vægmosaik i en nuance af brunt og guld og storformet flise med gittermønster

Tile Mural-værelse bad-FAP-or-mønstre bad-overnaturlige-pasta-bianca
Badeværelse Vægflise - 15 Ideer af Top Italienske Mærker | Badeværelse | 13/15

Bukke under for den majestætiske skønhed af denne væg flise badeværelse, der afslører for os en smuk blanding af sofistikerede farver: en mosaik væg i mørkebrun præget med guld accenter og en stor flisebelagt farve format, skiftevis matte nuancer med mønstrede blank finish der danner et spektakulært gitterværk.

Badeværelse i beige og brun: Loft med integrerede LED spotlights og fritstående badekar

Tile Mural-værelse-bad fremkalder-FAP-Ceramiche
Badeværelse Vægflise - 15 Ideer af Top Italian Brands | Badeværelse | 14/15

Vil du erstatte parkeringsgulv med en mere moderne belægning, men lige så varmt? Så satse på et badeværelse væg flise i mørkebrune og mørke træ møbler. Vær dog opmærksom på, at mørk fliser i alt udseende, uanset farve, kan skabe en tung atmosfære. Så for at give en del af væggen en belægning i lyse toner, som eksemplet ovenfor.

Patchwork badeværelse væg flise, hvid keramisk håndvask og anodiseret stål kraner

Tile Mural-værelse bad-creta-FAP-Patchwork
Badeværelse Vægflise - 15 Ideer af Top Italienske Mærker | Badeværelse | 15/15

Add Your Comment

− 2 = 2