Προσθέστε ένα μικρό χώρο ως εσωτερικός σχεδιαστής

Προσθέστε ένα μικρό χώρο ως εσωτερικός σχεδιαστής

να παραδώσει ένα δωμάτιο μικρού γραφείου για ενήλικες
Πώς να εφοδιάσετε ένα μικρό χώρο ως σχεδιαστής εσωτερικών χώρων Σχεδιασμός εσωτερικών χώρων | 1/11


Εάν η επίπλωση του σπιτιού είναι, για μερικούς ανθρώπους, μια πολύπλοκη διαδικασία από μόνη της, παρέχουν ένα μικρό χώρο μπορεί να γίνει ένας εφιάλτης. Σε τέτοιους τόπους, όχι μόνο μπορούμε να προσφέρουμε οτιδήποτε θέλουμε, αλλά πρέπει να σκεφτούμε πώς κάθε έπιπλο μπορεί να είναι απόλυτα λειτουργικό και πρακτικό. Επιπλέον, κάθε διακοσμητική λεπτομέρεια πρέπει να επιλέγεται με προσοχή. Για την επίπλωση του διαμερίσματος στούντιο, υπάρχουν μερικές τεχνικές και συμβουλές. Η βασική προσέγγιση είναι να χρησιμοποιήσετε το ελάχιστο των επίπλων, αλλά επιλέξτε το πιο λειτουργικό και πρακτικό. Μάθετε παρακάτω πώς να προχωρήσετε.

Προσθέστε ένα μικρό χώρο: κάθε γωνιά αξίζει να είναι μοντέρνος

να παράσχει ένα μικρό χώρο μπάνιο-τουαλέτα-κομψό
Πώς να αποκτήσετε ένα μικρό χώρο ως σχεδιαστής εσωτερικών χώρων Σχεδιασμός εσωτερικών χώρων | 2/11

1. Η επιφάνεια εργασίας ή ο πίνακας μπορούν να είναι πτυσσόμενα. Μπορούν να μετατραπούν σε ένα μικρό ορθογώνιο παραλληλόγραμμο, παράλληλα με τον τοίχο, και όταν το χρειάζεστε - επεκτείνετε το σχέδιο για να το χρησιμοποιήσετε ως χώρο εργασίας ή τραπέζι.

Προσθέστε ένα μικρό χώρο: το κρεβάτι είναι απαραίτητο

να παράσχει ένα μικρό χώρο καναπέ-μετατρέψιμα κρεβάτια-κουκέτα
Πώς να εφοδιάσετε ένα μικρό χώρο ως σχεδιαστής εσωτερικών χώρων Σχεδιασμός εσωτερικών χώρων | 3/11

2. Το κρεβάτι είναι ένα από τα κορυφαία έπιπλα στο σπίτι, γι 'αυτό είναι αδύνατο να αγνοήσουμε. Ωστόσο, μπορούμε να εξετάσουμε πιθανές τροποποιήσεις, αλλαγές ή τροποποιήσεις στο κρεβάτι: καναπές που διπλώνει και γίνεται κρεβάτι, με συρτάρια ή αποθηκευτικό χώρο για τα ρούχα κάτω, καροτσάκι κρεβάτι, πατάρι κρεβάτι. Το πτυσσόμενο κρεβάτι, με ένα μηχανισμό διπλώνει στον τοίχο για να γίνει μια ντουλάπα κατά τη διάρκεια της ημέρας, είναι μια πολύ πρακτική λύση για τη στενότητα χώρου. Τα γωνιακά ερμάρια είναι ιδανικά για μικρά σπίτια. Είτε γωνιακό καναπέ ή τομής γωνία έπιπλα, αυτή η ρύθμιση θα εξοικονομήσετε χώρο και θα λάβει και στη στενότητα δωμάτιο.

πώς να παραδώσει ένα μικρό εσωτερικό χώρο αρχιτέκτονα
Πώς να εφοδιάσετε ένα μικρό χώρο ως σχεδιαστής εσωτερικών χώρων Σχεδιασμός εσωτερικών χώρων | 4/11


3. Η αρχή της σύγχρονης αρχιτεκτονικής - "λιγότερο είναι πάντα περισσότερο" ισχύει στο ίδιο επίπεδο όταν πρέπει να εφοδιάσετε ένα μικρό χώρο. Εάν πιστεύετε ότι πολλά μικρά κομμάτια επίπλων σε ένα μικρό δωμάτιο είναι πιο κατάλληλα από τα μεγάλα έπιπλα, κάνετε λάθος. Οι πολλές μικρές ενότητες αποσπούν το χώρο και δημιουργούν μια αίσθηση διαταραχής. Αντ 'αυτού, είναι καλύτερο να τοποθετήσετε ένα μεγάλο έπιπλο που μπορεί να χρησιμεύσει ως εστιακό σημείο. Θα δώσει στο δωμάτιο ένα πιο εκλεπτυσμένο όραμα. Ένα καλό παράδειγμα μιας τέτοιας λύσης είναι ο μεγάλος γωνιακός καναπές με λειτουργία κρεβατιού. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, θα χρησιμεύσει ως άνετα καθίσματα και, τη νύχτα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κρεβάτι.

Αναδιπλούμενη κρεβατοκάμαρα μοντέρνου σχεδιασμού για εξοικονόμηση χώρου

κρεβάτι-αναδιπλούμενα παρέχουν ένα μικρό σύγχρονο χώρο
Πώς να εφοδιάσετε ένα μικρό χώρο ως σχεδιαστής εσωτερικών χώρων Σχεδιασμός εσωτερικών χώρων | 5/11

Σύνδεσμοι διαφημιζόμενων

4. Τα μεγάλα έπιπλα πρέπει να αναπνέουν. Ίσως νομίζετε ότι είναι καλύτερο να τοποθετήσετε όλα τα έπιπλα στον τοίχο. Όταν πρέπει να διαθέσετε ένα μικρό χώρο, θα πρέπει να προσπαθήσετε να διαφοροποιήσετε το χώρο. Ο καναπές, τοποθετημένος κοντά στον τοίχο ή σε μια σκοτεινή γωνία, μπορεί να δημιουργήσει ένα αίσθημα πλεονασμού. Τοποθετήστε τον καναπέ στο κέντρο της αίθουσας και διαβάστε το στη γωνία. Θα διαπιστώσετε ότι υπάρχει επιπλέον χώρος για το πέρασμα και το δωμάτιο φαίνεται ευρύτερο.

Απολαύστε το ύψος του δωματίου

να παράσχει ένα μικρό υπνοδωμάτιο υπνοδωμάτιο κρεβάτι-αναρτημένη οροφή
Πώς να αποκτήσετε ένα μικρό χώρο ως σχεδιαστής εσωτερικών χώρων Σχεδιασμός εσωτερικών χώρων | 6/11


5. Περιλάβετε οροφές και τοίχους στο έργο. Εάν το δωμάτιο έχει μια μικρή περιοχή, αλλά η οροφή είναι υψηλή, απολαύστε το ύψος. Κρεμάστε ζωγραφιές, κρεμαστά φυτά ή άλλες διακοσμήσεις στον τοίχο, επιλέξτε έπιπλα υψηλών προδιαγραφών. Το εστιακό σημείο, σχεδιασμένο με αυτό τον τρόπο, θα προσελκύσει το ύψος των ματιών και θα δημιουργήσει την ψευδαίσθηση ενός ανοιχτού και ευρύχωρου χώρου. Αν το δωμάτιο έχει χαμηλό ταβάνι, επιλέξτε χαμηλά έπιπλα - τραπεζάκι σαλονιού, καναπέ τύπου πλατφόρμας και χαμηλές καρέκλες. Αυτό θα δημιουργήσει ένα αίσθημα περισσότερο χώρο τόσο καθισμένος όσο και όρθιος. Εάν χρησιμοποιήσετε αυτήν την προσέγγιση, πρέπει να πετύχετε το ίδιο ύψος για όλες τις θέσεις, επειδή είναι απαράδεκτο να κάθονται σε διαφορετικά επίπεδα με τους καλεσμένους σας.

Ο χώρος κάτω από τις σκάλες παρέχει πρόσθετη αποθήκευση

παρέχει ένα μικρό χώρο αποθήκευσης κάτω από σκάλα
Πώς να αποκτήσετε ένα μικρό χώρο ως σχεδιαστής εσωτερικών χώρων Σχεδιασμός εσωτερικών χώρων | 7/11


Νέοι σχεδιαστές από τη Σουηδία έχουν καταλήξει σε ένα μοναδικό έργο - το Matryoshka

να παραδώσει μια μικρή έπιπλα χώρο κούκλα έμπνευση
Πώς να εφοδιάσετε ένα μικρό χώρο ως σχεδιαστής εσωτερικών χώρων Σχεδιασμός εσωτερικών χώρων | 8/11

Αυτό είναι πραγματικά ένα έργο που καταστρέφει την ιδέα ότι συχνά οι περιορισμοί για την επίπλωση ένα μικρό χώρο. Τα έπιπλα εμπνέονται από τη ρωσική κούκλα φωλιάσματος και τα διάφορα κομμάτια ταιριάζουν μεταξύ τους. Το σύνολο επίπλων «Ματρούσκα» αποτελείται από ενότητες και την αρχική τους διάταξη παρέχει την ελάχιστη αναγκαία έπιπλα για το δωμάτιο, το χώρο εργασίας, το σαλόνι και την κουζίνα. Όλα αυτά βρίσκονται μόνο σε 15μ²!

Το γραφείο, το σαλόνι και το υπνοδωμάτιο βασίζονται στην αρχή της ρωσικής κούκλας φωλιάσματος

να παράσχει ένα μικρό σαλόνι-έργο-Matrioshka
Πώς να εφοδιάσετε ένα μικρό χώρο ως σχεδιαστής εσωτερικών χώρων Σχεδιασμός εσωτερικών χώρων | 9/11

Η ανάπτυξη του έργου είναι μια εντελώς νέα προσέγγιση στο σχεδιασμό - αντί να θεωρεί το δωμάτιο ως περιοχή, οι αρχιτέκτονες ενδιαφέρονται για τον όγκο. Το αποτέλεσμα - τέσσερα κομμάτια σε ένα. Ο ανυψωμένος χώρος εργασίας χαιρετίζεται με ενθουσιασμό από τους καταναλωτές, καθώς η "δουλειά" επιτυγχάνεται με την αναρρίχηση ενός επιπέδου. Ο πάγκος "L" έχει ένα κανονικό ύψος - που ζει σε ένα στενό χώρο δεν σημαίνει ότι πρέπει να χρησιμοποιήσετε μικρά έπιπλα. Το σαλόνι πωλείται χωριστά και μπορεί να προσφέρει καθίσματα για 12 άτομα γύρω από το τραπέζι. Εξοπλίστε ένα μικρό χώρο είναι διασκεδαστικό!

Να φτιάξετε ένα μικρό χώρο δεν είναι πλέον βαρετό

για να παραδώσει ένα μικρό κλειδωμένο χώρο επίπλων-Matrioshka
Πώς να εφοδιάσετε ένα μικρό χώρο ως σχεδιαστής εσωτερικών χώρων Σχεδιασμός εσωτερικών χώρων | 10/11

Η τοποθέτηση επίπλων είναι μια εξαιρετικά βολική λύση

να παράσχει ένα μικρό έργο αρχιτέκτονα χώρου Matrioshka
Πώς να εφοδιάσετε ένα μικρό χώρο ως σχεδιαστής εσωτερικών χώρων Σχεδιασμός εσωτερικών χώρων | 11/11

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (8 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 9 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map